Ontwerp jij het mooiste logo? Stuur jouw gemaakte logo naar info@dorpsfeest-elst.nl

Komt er in 2023 een tweede editie?

Ons doel is om in 2023 een nieuwe editie van het dorpsfeest neer te zetten! Alleen dat vraagt wel om uw hulp!

Wij hebben als DVDE gemerkt dat dit veel van onze tijd in beslag heeft genomen en dat we daardoor minder betrokken waren bij andere projecten in het dorp. Met succes, want het was een geweldige dag! Maar voor een volgende editie willen we graag een betere balans.

Corné van de Fliert van Events By Corné heeft al aangegeven zich weer in de organisatie te willen mengen. Maar ook hij kan het niet alleen. We willen graag van u weten wat u zo fijn vond aan het feest, wat beter of anders zou kunnen, of er nog andere ideeën zijn. En natuurlijk de belangrijkste vraag; wie heeft er zin en tijd om mee te helpen in de organisatie? Vele handen maken licht werk.

We hebben in augustus gezien dat we een dorp zijn van samen, laten we dat ook voor de komende editie tot uiting komen? Ik zou u willen vragen uw ideeën en mogelijke interesse in de organisatie of hulp op de dag zelf door te geven. Dat kan door een mail te sturen naar: info@dorpsfeest-elst.nl

U bent ook altijd vrij om een van de bestuursleden van de DVDE, Events By Corné of andere betrokkenen aan te spreken om eens verder te praten.

We hopen op uw steun en input!

Winactie logo ontwerpen

Om het dorpsfeest herkenbaar te maken willen we graag een eigen logo. En wat is er nu leuker dan een logo dat iemand uit het dorp kan maken?! Daarom roepen we een winactie uit: ontwerp een logo voor het dorpsfeest dat we kunnen gebruiken in de communicatie. Daarnaast zal indien mogelijk de website op dit logo aangepast worden! 

Inzenden kan tot 15 maart 2023 via info@dorpsfeest-elst.nl

Tijdens de vergadering van de DVDE, op 29 maart 2023, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Om een idee te geven van de vormgeving van de eerste editie, hieronder de flyer:

Scroll naar boven