Stichting, nieuwe datum en meer!

Stichting, nieuwe datum en meer!

26 augustus was de tweede editie van het Dorpsfeest in Elst. Ondanks een paar buien, was het toch weer een groot succes! Omdat het weer zo’n succes was  en we weer vele positieve reacties hebben gehad, hebben we besloten om in 2024 weer een Dorpsfeest te organiseren!

De derde editie zal wel anders zijn dan de andere 2 edities. Na verschillende gesprekken met de DVDE hebben zij aangegeven dat zij de opstart hebben gegeven en dat het tijd is om zelfstandig te gaan opereren. Daarom is op 22 november een aparte stichting opgericht ‘’Stichting Dorpsfeest Elst’’. Via deze weg willen wij de DVDE bedanken voor alle steun, tijd en middelen de afgelopen 2 edities!

Naast de oprichting van de stichting, hebben we besloten om de datum te veranderen. Over enkele jaren zal het voorkomen dat de datum samenvalt met meerdere evenementen in de buurt. Daarnaast is gebleken dat de organisatie van het Dorpsfeest tijdens de zomervakantie erg lastig is. Daarom is er besloten om het Dorpsfeest te verplaatsen naar het derde weekend van juni, wat volgend jaar valt op 15 juni 2024. Via deze weg willen wij ook de volleyball vereniging Musketiers bedanken voor de samenwerking tijdens de eerste 2 edities!

Ondanks dat de stichting al opgericht is, zijn wij nog op zoek naar een secretaris voor ons bestuur. Ben of ken jij iemand die deze functie zou willen vervullen? Stuur een mail naar info@dorpsfeest-elst.nl of een berichtje op Facebook en we komen graag met je in contact!

Naast en secretaris zijn we ook op zoek naar personen die ons graag willen helpen bij een bepaald onderdeel. Denk hierbij aan het werven van vrijwilligers of het verzorgen en indelen van de kramen. Bij interesse horen wij het graag via de mail of stuur ons een privé bericht.

Blijf onze website en facebookpagina in de gaten houden voor het laatste nieuws en we zien jullie hopelijk volgend jaar weer!

Het bestuur
Corné van de Fliert
Patrick van Soest

Stichting, nieuwe datum en meer! Meer lezen »

Logo winactie winnaar!

Op 29 maart is het nieuwe logo bekendgemaakt tijdens de Algemene Leden Vergadering van de DVDE. Het winnende logo is gemaakt door Simone Peterman. “Ik wilde graag een vrolijk en speels ontwerp maken die het dorpsfeest op de kaart zet en waarin je ook echt de identiteit van Elst terug ziet. Ik heb gekozen voor een ovaal logo, omdat dit overeen komt met het Eierveld wat ook het centrale punt is van het dorpsfeest.”

Ook via deze weg willen wij Simone feliciteren met het winnende logo!

Logo winactie winnaar! Meer lezen »

Logo winactie!

Om het dorpsfeest herkenbaar te maken willen we graag een eigen logo. En wat is er nu leuker dan een logo dat iemand uit het dorp kan maken?! Daarom roepen we een winactie uit: ontwerp een logo voor het dorpsfeest dat we kunnen gebruiken in de communicatie. Daarnaast zal indien mogelijk de website op dit logo aangepast worden! 

Inzenden kan tot 15 maart 2023 via info@dorpsfeest-elst.nl

Tijdens de vergadering van de DVDE, op 29 maart 2023, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Om een idee te geven van de vormgeving van de eerste editie, hieronder de flyer:

Logo winactie! Meer lezen »

Komt er in 2023 een tweede editie?

Ons doel is om in 2023 een nieuwe editie van het dorpsfeest neer te zetten! Alleen dat vraagt wel om uw hulp!

Wij hebben als DVDE gemerkt dat dit veel van onze tijd in beslag heeft genomen en dat we daardoor minder betrokken waren bij andere projecten in het dorp. Met succes, want het was een geweldige dag! Maar voor een volgende editie willen we graag een betere balans.

Corné van de Fliert van Events By Corné heeft al aangegeven zich weer in de organisatie te willen mengen. Maar ook hij kan het niet alleen. We willen graag van u weten wat u zo fijn vond aan het feest, wat beter of anders zou kunnen, of er nog andere ideeën zijn. En natuurlijk de belangrijkste vraag; wie heeft er zin en tijd om mee te helpen in de organisatie? Vele handen maken licht werk.

We hebben in augustus gezien dat we een dorp zijn van samen, laten we dat ook voor de komende editie tot uiting komen? Ik zou u willen vragen uw ideeën en mogelijke interesse in de organisatie of hulp op de dag zelf door te geven. Dat kan door een mail te sturen naar: info@dorpsfeest-elst.nl

U bent ook altijd vrij om een van de bestuursleden van de DVDE, Events By Corné of andere betrokkenen aan te spreken om eens verder te praten.

We hopen op uw steun en input!

Komt er in 2023 een tweede editie? Meer lezen »

Scroll naar boven