Stichting, nieuwe datum en meer!

26 augustus was de tweede editie van het Dorpsfeest in Elst. Ondanks een paar buien, was het toch weer een groot succes! Omdat het weer zo’n succes was  en we weer vele positieve reacties hebben gehad, hebben we besloten om in 2024 weer een Dorpsfeest te organiseren!

De derde editie zal wel anders zijn dan de andere 2 edities. Na verschillende gesprekken met de DVDE hebben zij aangegeven dat zij de opstart hebben gegeven en dat het tijd is om zelfstandig te gaan opereren. Daarom is op 22 november een aparte stichting opgericht ‘’Stichting Dorpsfeest Elst’’. Via deze weg willen wij de DVDE bedanken voor alle steun, tijd en middelen de afgelopen 2 edities!

Naast de oprichting van de stichting, hebben we besloten om de datum te veranderen. Over enkele jaren zal het voorkomen dat de datum samenvalt met meerdere evenementen in de buurt. Daarnaast is gebleken dat de organisatie van het Dorpsfeest tijdens de zomervakantie erg lastig is. Daarom is er besloten om het Dorpsfeest te verplaatsen naar het derde weekend van juni, wat volgend jaar valt op 15 juni 2024. Via deze weg willen wij ook de volleyball vereniging Musketiers bedanken voor de samenwerking tijdens de eerste 2 edities!

Ondanks dat de stichting al opgericht is, zijn wij nog op zoek naar een secretaris voor ons bestuur. Ben of ken jij iemand die deze functie zou willen vervullen? Stuur een mail naar info@dorpsfeest-elst.nl of een berichtje op Facebook en we komen graag met je in contact!

Naast en secretaris zijn we ook op zoek naar personen die ons graag willen helpen bij een bepaald onderdeel. Denk hierbij aan het werven van vrijwilligers of het verzorgen en indelen van de kramen. Bij interesse horen wij het graag via de mail of stuur ons een privé bericht.

Blijf onze website en facebookpagina in de gaten houden voor het laatste nieuws en we zien jullie hopelijk volgend jaar weer!

Het bestuur
Corné van de Fliert
Patrick van Soest

Scroll naar boven